KERST
AL NAGEDACHT OVER UW KERSTDINER?
DOE TIJDIG UW KERSTBESTELLING!
Probeer uw gerecht vooraf al eens uit zodat u weet hoe het smaakt en hoeveel tijd u het maken kost!
Hier hebben we alvast enkele tips voor u.
KERSTTIPS
- kalkoen, de kalkoen is ook gevuld te bestellen, keuze uit (1) gehakt en champignons, (2) gehakt met broccoli, waspeen, walnoot, dadels en abrikoos, (3) kipgehakt, appel, cranberry, pistache noten, glühwein, kaneel.
- eigengemaakte hazenpeper of wildstoofpot, heerlijk als voorgerecht in een pasteibakje, makkelijk klaar te maken en super lekker!
- kip- of kalkoenrollade, de rollade is ook gevuld te bestellen, keuze uit (1) gehakt en champignons, (2) gehakt met broccoli, waspeen, walnoot, abrikoos en dadels, (3) kipgehakt, appel, cranberry, pistache noten, glühwein, kaneel.
- gevulde kip á la Hellehond, de kip is kant en klaar en vacuüm verpakt, makkelijk warm te maken en erg lekker met cranberry of preiselbeeren compote.
- wintersleetje, kipfilet met stoofperen en kaasroomsaus.
- winterrondo, kipgehakt gevuld met appel, cranberry, pistache noten, glühwein, kaneel en gegarneerd met ontbijtspek en preiselbeeren compote.
- hazenbout, hazenrugfilet
- fazant, fazantenfilet, fazantenbout
- tam konijn, tamme konijnenbouten
- tamme eendenborstfilet als hoofdgerecht of gerookte tamme eendenborst in dunne plakjes als voorgerecht
- biefstukjes van ree, hert, wildzwijn
- kalkoendijen of drumsticks
- wildbouillon
- gourmetschotel
Download de kerstbestellijst voor nog meer tips!
Voor nog meer tips en recepten kijk eenS op wildplaza

Openingstijden tijdens de feestdagen:
zaterdag 21 dec | 8.30 - 16.00 | |
---|---|---|
zondag 22 dec | 10.00 - 13.00 | |
maandag 23 dec | 8.30 - 18.00 | |
dinsdag 24 dec | 8.30 - 14.00 | |
vrijdag 27 dec | 8.30 - 12.30 | 13.30 - 18.00 |
zaterdag 28 dec | 8.30 - 16.00 | |
zondag 29 dec | gesloten | |
maandag 30 dec | 8.30 - 12.30 | 13.30 - 18.00 |
dinsdag 31 dec | 8.30 - 13.00 |
Wij hebben vakantie van 1 t/m 7 januari 2025