Poelier Wolbert

Ambachtelijk sinds 1979

Kip

Kip “het meest veelzijdige stukje vlees’’.

Kip is mager, makkelijk te bereiden en superlekker! Wij hebben een ruim assortiment aan kipproducten eigenlijk te veel om op te noemen. Komt u eens langs in onze winkel om ons uitgebreide assortiment te bewonderen!

P1110313

 

Kant en Klare producten

Geen tijd of zin om te koken? Bij ons bent u aan het goede adres voor kant en klare maaltijden uit eigen keuken!! Ook lekker en makkelijk zijn onze wraps, kiploempia, broodje Lutters gemak, kippensoep, erwtensoep en humkessoep. Daarnaast hebben wij ook een ruime keus aan voorgegaarde kipproducten die u warm en koud kunt serveren. Denkt u eens aan een poot, drumstick, rollade, gehaktbal, borrelpootje, mini satés, mosterd dille spies, lever met spek, gerookte tv stick of gehaktballetjes.

 

Wild

Wij hebben een ruime keus aan wild, zowel vers als diepgevroren. Denk eens aan hele haas, hazenrugfilet, hazenbout, wild konijn, fazant, fazantenfilet, fazantenbout, wilde eend, wilde eend filet, biefstukjes van hert, ree en wildzwijn. Mocht u  toch iets willen wat niet op voorraad is dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen. Ga voor leuke wildrecepten eens naar www.poelier.nl

 

Een greep uit ons assortiment: